Julinsamling 2023

Flicka vid julgran

Alla barn förtjänar en magisk jul!

Carolas tomteverkstad har öppnat för att alla barn ska kunna få en fin jul. Julen är ju trots allt barnens högtid och självklart förtjänar alla barn en magisk jul.
 
Släkt och vänner bjuds in för att fira en jul tillsammans med julmat, Kalle Anka och julklappar under granen. Så ser julen ut för dom flesta men det gäller tyvärr inte alla. Det är en växande socialt och ekonomisk utanförskap bland barnfamiljer som tyvärr ökar och Carolas tomteverkstad är avgörande för dessa barnfamiljer.
 
Med ökade mat-, bränsle och elpriser kommer detta år vara tufft för många familjer. Vi har sett att behovet av hjälp ökar i vårt upptagningsområde för att hjälpa barnfamiljer i större delen av Kalmar län.
 
2022 är fjärde året i rad som gruppen sprider julmagi med din hjälp. Utan din hjälp med såväl ekonomiskt stöd som skänkta julklappar så hade detta inte varit möjligt.
 
Till alla barnfamiljer som får hjälp via årets julinsamling kommer vi att skicka med julgodis, julmust och kaffe så det får du gärna skänka om du vill!
 
Tack för att du är med och bidrar till julmagi!
 
Carolas tomteverkstad & alla tomtenissar
Tomten läser en önskelista med barn

"Julen är barnens högtid!"

Swisha ett bidrag

Swisha valfritt belopp till året julinsamling! Utmana gärna vänner, släkt och kollegor. Ditt bidrag kan sprida magi så att alla barn kan få fira jul. Inget barn ska behöva komma tillbaka efter jullovet och ljuga om hur deras jul varit.

123 307 21 96

Skänk julklappar

Vi samlar in julklappar till barn i alla åldrar. När du slår in julklapparna så är det viktigt att du märker upp dem så att vi vet om de passar för flickor eller pojkar samt vilken ålder presenten passar bäst för.

Skänk presentkort

Vi tar gärna emot presentkort på mat, kläder, bio och andra aktiviteter som passar lite äldre barn och tonåringar då efterfrågan är stor. Köp gärna presentkort från lokala köpmannaföreningar såsom Handel Oskarshamn, Kalmarkortet etc.

Här kan du lämna julklappar!

Du kan lämna dina julklappar hos följande verksamheter när de håller öppet:

Grundaren Carola Karlsson

"Jag vill hjälpa alla människor som har det svårt"